A Framírról...

A Framír Belsőépítészeti Kft. 2007 óta létezik jelenlegi formájában.

Tevékenységünk különböző belsőépítészeti elemek gyártása, mint egyedi bútor, beltéri ajtó, lépcső, falburkolat stb.

 

Munkánk egy megbeszéléssel kezdődik a megbízóval, mely során próbáljuk megismerni a megrendelőnket. Erre az ismeretre alapozva javaslunk megoldásokat, anyagokat, színeket stb. Ezt követően terveket (AutoCad műszaki rajz) és árajánlatot készítünk, melyek jóváhagyásával kezdődik a gyártás, végül a vállalt határidőre beszerelésre kerül a megrendelt termék.

 

Leginkább a komplett terek illetve helyiségek berendezése jelent igazi kihívást számunkra. Az összetettebb konyhabútorok, hálószobabútorok, fürdőszobabútorok, nappalibútorok vagy gyerekszobabútorok olyan átfogó tervezést igényelnek, ahol megmutatkozhat műszaki igényességünk és felkészültségünk.

 

Termékeinket kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készítjük, legyen az tömörfa, laminált bútorlap, furnéros, dekoros, különböző akrillapok stb. Szakmailag képzett, gyakorlati tapasztalattal rendelkező kollégáink, akik sajátjukként tekintenek a legapróbb dologra is, korszerű gépekkel és szerszámokkal dolgoznak, melyek használata nélkülözhetetlen az általunk képviselt színvonalhoz.

 

 A fenti információkból is sejthető, hogy az egyedi gyártást, annak minden problémájával, veszélyével és szépségével együtt igyekszünk precízen lépésről lépésre úgy irányítani, hogy a termék elkészültekkor ne legyen érzékelhető, hogy az az első és egyetlen.

 

A PM_KKVESZKOZ_2018_A/23. számú "Bútorgyártási technológaifejlesztés a Framír Kft.-nél" pályázatunk során az elnyert 13 612 359 Ft felhasználásával 2 db új, faipari gép beszerzése valósult meg: egy előmarós élzáró automata gép (EDGETEQ S-240), valamint egy CNC maró- és fúrógép (DRILLTEQ V-200). A gépek segítségével termékeinket lényegesen magasabb színvonalon tudjuk előállítani. 

  

     

   

szabászgép   élzárógép  

felületkezelés

FRAMIR KFT.

2012 © Framír Belsőépítészeti Kft. | Minden jog fenntartva | Weboldal: Arteries Studio